fbpx

Om iHjorten.dk

Velkommen til iHjorten

Din specialist når opbevaringen skal sidde lige i skabet!

iHjorten APS blev stiftet i 2019 af ejeren
Jens Christian Hjorth. 
Jeg er selv en meget passioneret jæger og jeg er vokset op med jagt tæt inde på kroppen siden barndommen.

Alle produkterne er udviklet af mig og bliver fremstillet i Danmark.
Min mission med virksomheden er at hjælpe mine medjægere med at løse et simpelt men vigtigt problem, sikker og systematisk opbevaring af dine våben.

Grund ideen bag firmaet startede med et våbenskab som var blevet arvet af et familiemedlem, i dette våbenskab var der ikke nogen form for opbevarings-system, derfor stod alle våbnene ’hulter til bulter’ op ad hinanden. Det førte til et personligt projekt for at lave et opbevarings-system der kunne beskytte våbnene mod ridser og brugsmærker. Det blev til 3 hovedprodukter; Riffel-holdere, haglgeværsholdere og lyddæmper holdere. Inden for kort tid blev der vist stort interesse fra familie og venner på også at få organiseret deres våbenskabe på samme måde og ved nærmere undersøgelse blandt jægere viste det sig at dette var et generelt problem.

Mit livs største buk

Kendt fra: Jagt & Outdoor Odense 2022

20220402_122327-01

Omtalt i Jagt vildt & våben

Vær med til at udvikle en prototype sammen med iHjorten.dk

Det er vores ambition at fortsætte med at udvikle produkter, der kan hjælpe jægere med at få bedre oplevelser på deres jagter og i dagligdagen. Vi går alle sammen med mange gode ideer, som aldrig bliver realiseret, og derfor vil ihjorten.dk tilbyde at hjælpe dig med at gøre din idé til virkelighed!

Har du en god idé, du vil have ført ud i livet, tilbyder vi som en unik service at lave en gratis prototype af din idé, som vi sender med gratis, hvis du samtidig køber for mindst 299, – DKK fra vores webshop.

Ser vi et behov i markedet for netop din idé, vil vi også gerne tilbyde dig 30% på din næste ordre eller give dig muligheden for at lave et samarbejde med os.
Vil du vide mere omkring et evt. samarbejde er du velkommen til at skrive til os på kontakt@ihjorten.dk

Se mere om vores kundeprototyper på dette link, og bliv inspireret.

Hvis du gerne vil vide mere om vores koncept eller gerne vil dele en idé med os, så send gerne en e-mail til kontakt@ihjorten.dk, gerne med skitser og beskrivelser af din idé.

Vi forbeholder os ret til at afvise ideer, for eksempel hvis der kan være tvivl om krænkelse af ophavsretten eller vi mener prototypen ikke vil være realistisk at producere.

Alle vores produkter er lavet af biologisk nedbrydeligt plast (PLA).

Maksimal størrelse på prototype: 20 x 20 x 20 cm

Vi har forskellige kvalitetsvåbenholdere!

Opbevaringsløsninger til alle våben